Başkan Er, koltuğunu Ahsen Neva Aksarı’ya teslim etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Belediye Başkanlığı makamını, Nihat Tecdelioğlu İlkokulu son sınıf öğrencisi Ahsen Neva Aksarı’ya verdi.

Başkan Er, koltuğunu Ahsen Neva Aksarı’ya teslim etti
Yayınlama: 23.04.2024
0
A+
A-

Başkan Er, makamını Ahsen Neva Aksarı’ya teslim etti. Koltuk teslim törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Avşar, Nihat Tecdelioğlu İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Tosun, Öğretmen Asuman Aladağ katıldı.

Ahsen Neva Aksarı yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkımızın güvenli ve mutlu bir şekilde yaşamasını temin etmek görevimiz. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremler sonrasında şehrimiz büyük yaralar aldı. En önemli görevlerimizden biri bu yaraların bir an önce kapatılmasıdır. Bu konu ile alakalı olarak yeni yapılacak binalar ile hasarlı binaların bizzat takipçisi olacağım. Deprem sürecinde en fazla etkilenen çocuklarımız için iyi vakit geçirebilecekleri parklar yapılacak. Doğayı seven çevreci bir belediye başkanıyım. Güzel Malatya’mızın daha güzel ve temiz olmasını sağlamak için gerekli çalışmaları arkadaşlarımızla birlikte yapacağız.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yaptığı konuşmada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ülke olarak büyük bir coşku ile kutlamaktayız. Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamını Ahsen Neva Aksarı’ya devrettik. Konuşmaları bizleri çok memnun etti. Depremden çıkmış bir şehir olarak bir yandan yaralarımızı sararken bir yandan da insanımızın, çocuklarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalar yapacağız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapacağımız bütün çalışmaları onların geleceklerinin daha güzel olması için inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.