Başkan Çalık: Sanat bazen insanlığın sonsuzluğa açıldığı bir kapıdır

“Ali Aliyev (Eminoğlu)” resim sergisi Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BAKSM) sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Sanat bazen insanlığın sonsuzluğa açıldığı bir kapıdır.” dedi.

Başkan Çalık: Sanat bazen insanlığın sonsuzluğa açıldığı bir kapıdır
Yayınlama: 02.05.2024
1
A+
A-

Dr. Faik Oruçoğlu koleksiyonu seçkisinden oluşan “Ali Aliyev (Eminoğlu)” resim sergisinin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Azerbaycan İstanbul Konsolosu Zaur Allahverdi Zada, Ressam Ali Aliyev, Koleksiyoner Dr. Faik Oruçoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. BAKSM Galeri Bedri Rahmi Sergi Salonu’nda sergilenen eserler, 20 Mayıs tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Başkan Çalık: Sanat bazen insanlığın sonsuzluğa açıldığı bir kapıdır

Serginin açılışında yaptığı konuşmasını yapan Başkan Çalık, “Sanatçı dostumuz 40 yıl boyunca bu işe emek vermiş. Sanatın başı da sonu da sevgi olmalı ve sevgiye dair işler yapılmalıdır. Sanat bazen insanlığın sonsuzluğa açıldığı bir kapıdır. Biz, Beylikdüzü’nde kültür ve sanatın daima özgürce yankılanmasını sağlayacak adımlar atmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.