Başkan Büyükkılıç’a ziyaretler devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden başkan olarak seçilmesi sonrasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç’a ziyaretler devam ediyor
Yayınlama: 07.05.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KCETAŞ Genel Müdürü Hidayet Atasoy ve şirketin yöneticileri, Medical Palace Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Gültekin ve sağlık camiası çalışanları, Petrol Ürünleri İşveren Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat ve heyeti, Şehir Plancıları Kayseri Şube Başkanı Tamer Cinel ve beraberindekiler, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ve yönetimi, İlçelerin Taşıma Kooperatifleri’nin Başkanları, Hasene Derneği Başkanı Mehmet Topuz ve yönetimi, Kuruyemişçiler Kuru Kahve Baharat ve Şekerlemeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Narin ve beraberindekileri ayrı ayrı ağırladı.

Başkan Büyükkılıç, tüm misafirlerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayarak, “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” dedi.

Konuklar da Mahalli İdareler Seçimleri ile Kayserili hemşehrilerinden güvenoyu alarak yeniden seçilen ve Kayseri’de yerel yönetim faaliyetlerini büyükşehir belediyesi bünyesinde sürdürmeye devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.