Başkan Büyükkılıç’a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya ve şube müdürlerini makamında kabul etti. Kaya, Başkan Büyükkılıç’a eğitim alanında verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Büyükkılıç’a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi
Yayınlama: 23.04.2024
3
A+
A-

Başkan Büyükkılıç'ı tebrik eden Kayseri’deki eğitimciler, kentte eğitime verdiği destekler nedeniyle de Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya’nın yanı sıra şube müdürleri, Hisarcık Fevzi çakmak Okulu öğretmen ve öğrencileri yer aldı.

Gerçekleşen ziyarette Hacı Kaya, kentte eğitim öğretim faaliyetlerine verdiği destek ile sağladığı katkılar dolayısıyla Dr. Memduh Büyükkılıç’a plaket takdiminde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, eğitimin önemine işaret ederek, “Geleceğimiz olan yavrularımız kendisini geliştiriyor, donanımlı hale getiriyor. İlerde sorumluluk yüklenecek görev üstlenecekler ve tabi ki geleceğimiz olan evlatlarımızı da yarınlara hazırlayan eğitimcilerimiz, büyük bir fedakârlık ile özveri ile bu vazifelerini yerine getiriyorlar. Bunun için ben kendilerine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.