Başkan Büyükkılıç: Yeni nesli eğitmeye yöneltmek en büyük amacımız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de Şehir Hastanesi bölgesi ve Beyazşehir’de çocuk kreşi açacaklarını duyurdu.

Başkan Büyükkılıç: Yeni nesli eğitmeye yöneltmek en büyük amacımız
Yayınlama: 17.03.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri için yeni 5 yılda önemli projeleri hayata geçireceklerini, bunların arasında Şehir Hastanesi bölgesi ve Beyazşehir’de çocuk kreşi açacaklarını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de çocukların kitap okuyabilecekleri, oyun, müzik gibi farklı çalışma atölyelerine katılabilecekleri Fuat Attaroğlu Çocuk Kütüphanesi’ni açtıklarını ve büyükşehir belediyesinin kütüphanelerinde de çocuk bölümlerinin de olduğunu hatırlattı.

Geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklar için hizmete devam edeceklerini kaydeden Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hem zihinsel gelişimi hem de keyifli vakit geçirebilmeleri amacıyla birçok projeyi hayata geçirdik. Nitelikli, donanımlı, eğitimli nesiller yetiştirmek olmazsa olmazlarımızın her zaman arasında yer alıyor. O nedenle yeni nesli eğitmeye yöneltmek, bilgilendirmeye gayret etmek en büyük amacımız.”

Büyükkılıç, yeni dönemde çocuk kreşlerini hayata geçireceklerini ifade ederek, “Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimi için profesyoneller tarafından ayrıntılı programların yürütüleceği Şehir Hastanesi bölgesi ve Beyazşehir semtinde çocuk kreşi açacağız inşallah. Mirasımıza evlatlarımız sahip çıkacak. Bu yüzden en özel ve önemli projeleri öncelikle onlar için yapacağız.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.