Başkan Büyükkılıç: “Yemliha Mahallemize 4 milyon 750 bin TL’lik içme suyu yatırımı yaptık”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’deki altyapı çalışmaları kapsamında Yemliha Mahallesi’nde 4 milyon 750 bin TL maliyetinde içme suyu şebeke hattı imalatı yaptıklarını bildirdi.

Başkan Büyükkılıç: “Yemliha Mahallemize 4 milyon 750 bin TL’lik içme suyu yatırımı yaptık”
Yayınlama: 04.03.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç açıklamasında, Yemliha Mahallesi’nde 4 milyon 750 bin TL maliyet ile toplam uzunluğu 10 bin 220 metre olan içme suyu şebeke hattı imalatı gerçekleştirildiğini kaydetti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, kentin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’nin altyapıda sorunsuz ve modern bir yapıya kavuşturulması, vatandaşlara başta temiz ve erişilebilir içme suyu temini olmak üzere tüm altyapı faaliyetleri titizlikle yürütülüyor”  açıklamasında bulundu.

Başkan Büyükkılıç, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

“Su yönetiminde sürdürülebilir bir altyapı oluşturan, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak çevre dostu belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren KASKİ’miz ile önemli yatırımlar yaparak insanımıza dokunmaya devam ediyoruz. Çözüm odaklı çalışma anlayışı ile geleceğe yön veriyor, altyapı kavramına giren tüm hizmetleri Kayseri genelinde eşit bir şekilde dağıtmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda Yemliha Mahallesi Köprüağzı mevkinde yapılan içme suyu hattı yapım işi kapsamında 4 milyon 750 bin TL maliyet ile 220 metresi Kızılırmak’tan yönlendirilebilir yatay sondaj metoduyla toplam 10 bin 220 metre şebeke hattı imalatı gerçekleştirildi.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.