Başkan Büyükkılıç, ramazan etkinliklerine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, büyükşehir belediyesi tarafından Ramazan Ayı’na özel düzenlenen Ramazan Etkinlikleri’ne katıldı.

Başkan Büyükkılıç, ramazan etkinliklerine katıldı
Yayınlama: 14.03.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Etkinlikleri’nin başladığı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek, etkinlik alanını gezdi.

Stantları gezen Başkan Büyükkılıç, esnaflarla da sohbet ettikten sonra çocuk etkinlikleri, ilahi, konserler, söyleşilerin yer aldığı etkinlikte ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak konserine katıldı.

Etkinlik alanında  vatandaşlara seslenen  Başkan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah’a şükrederek, bir Ramazan Ayı’na daha eriştik. İnşallah oruçlarımızı tutup, teravihlerimizi eda edip, Kadir Gecemizi idrak edip, bayramlara erişmeyi Mevla’m lütfetsin diye buradan sizlere sesleniyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, gönüllerde yer etmek için gayret ettiklerini belirterek, “Millet Bahçemizde sizlere en güzel şekilde hizmetler verip, gönüllerinizde yer etmeyi arzu ediyoruz. Hayırlı geceler diliyorum. Değişik zamanlarda uğrayacağız inşallah. Maşallah dolup taşıyor. Millet Bahçesi bir ihtiyaçmış. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrin huzurunu koruyarak, hizmet etmeyi Rabbim nasip eylesin” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.