Başkan Büyükkılıç: Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortakları ile birlikte büyükşehir belediyesi tarafından projelendirilen Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

Başkan Büyükkılıç: Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz
Yayınlama: 23.05.2024
0
A+
A-

Hem ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirecek hem de ticaret hayatına canlılık katacak olan başı Belediyesi Terminal ve Ticaret Binası Projesi’nin temeli atıldı.

Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Bu birliktelik içinde el ele, gönül gönle adaşım ile birlikte bu güzel ilçemize, tarihi ilçemize, ülkemizin en önemli merkezlerinden ve kalelerinden biri olan Pınarbaşı’mıza hizmet edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmaz. Biz Kayseri’nin Büyükşehir Belediye Başkanıyız. Sarız’ımız da bizim, Yahyalı’mız da bizim, Akkışla’mız da bizim, Felahiye’miz de bizim. El ele, gönül gönle vereceğiz. Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Pınarbaşı’nın dört bir yanında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hizmetlerini sürdürdüğünü vurgulayan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şu anda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, altyapı ekibiyle, fen işleriyle, tarımıyla, kırsalıyla, KASKİ ile elektrik şirketiyle, doğal gazıyla, telekomuyla, adeta tüm kurum ve kuruluşlarıyla sizlerin hizmetindedir. Biz diyoruz ki kenetlenelim, birlikte olalım. Terminal binası dedik, biz konuşmuyoruz, icraat yapıyoruz.”

Konuşmaların ardından Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki protokol, butona basarak, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası’nın temelini attı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.