Başkan Büyükkılıç, özel güvenlik personel eğitimine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline düzenlenen eğitim programına katıldı.

Başkan Büyükkılıç, özel güvenlik personel eğitimine katıldı
Yayınlama: 13.09.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ve Kayseri Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik İlişkileri’ konulu seminer düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın ve Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeli katıldı.

Başkan Büyükkılıç, özel güvenlik personel eğitimine katıldı

Büyükkılıç, eğitimin önemine vurgu yaparak, “Eğitim bizim için çok önemli, bunun sizler de farkındasınız. Kendinizi yenilemek, anlayışınızı yenilemek, bilgilerinizi gözden geçirmek ve bu anlayış içerisinde davranışlarınızı sergilemek için eğitim önemlidir. Zor işi en uygun şekilde hayata geçiren, nezakette kusur etmeden görevinizi yapmanın önemli olduğunu biliyorsunuz. Sorumluluk anlayışı içerisinde olan bir alandasınız. Bilgi her zaman insanı güçlendirir, daha kendinden emin olmasını sağlar. Ekibimize ve bu hizmeti veren dostlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.