Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Osman Ulubaş Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu.

Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle bir araya geldi
Yayınlama: 16.10.2023
30
A+
A-

Başkan Büyükkılıç, okul ziyaretine makam aracı yerli ve milli otomobil Togg ile giderken, öğrenciler Togg’u ilgi ile inceleyip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Okul girişinde Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Büyükkılıç, ilk olarak öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek, istek ve önerilerini sordu. Daha sonra okulun konferans salonunda öğrencilerle buluşan Başkan Büyükkılıç, burada tecrübelerini paylaşırken, gençlere nasihatlerde bulundu.

“Geleceğimize yatırım yapıyoruz”

Öğrencilerle keyifli ve samimi ortamda sohbet ederek, derslerinde başarılar dileyen Büyükkılıç, “Bir hayra vesile olmak, güzel hizmetler yapmak, şehrimizi sahiplenmek, sizlerin hizmetkarı olmak bizim için önemli ve anlamlıdır. Sizler bizim geleceğimizsiniz, biz sizleri çok seviyoruz. Geleceğimize yatırım yapıyoruz, sizlerin donanımlı, eğitimli, öz güven içerisinde ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine, inancına, kültürüne ve ailesine bağlı olarak yetişmesi bizim en büyük zenginliğimizdir” diye konuştu.

Çamaşır Yıkama Merkezi, ulaşım başta olmak üzere öğrencilere ve gençlere yapılan hizmetlerden bahseden Büyükkılıç, farklı sorular sorduğu öğrencilere saat de hediye etti. Başkan Büyükkılıç, öğrencilere 13 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açan 6’ncı Kayseri Kitap Fuarı’nda kullanılmak üzere indirim kuponu da dağıttı.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.