Başkan Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor’un Olağan Genel Kurulu’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Mondihome Kayserispor’un Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor’un Olağan Genel Kurulu’na katıldı
Yayınlama: 09.06.2024
2
A+
A-

Mondihome Kayserispor’un Olağan Genel Kurulu, Kadir Has Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kurula, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Mondihome Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çamlı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ile Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali ve taraftarlar katıldı.

Divan teşekkülü ve divana imza yetkisi verilmesinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç seçildi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise bu birlik ve beraberlik gününe şahit olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Kimler pes etmedi. İki deplasmana ne kadar zor şartlarda gittiğini biliyorum. Gerçekten Büyükşehir Belediyesi’ne çok büyük teşekkür etmemiz lazım.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç “Onlarca genel kurula katıldık, ilk defa Kayserispor’umuzun bu genel kurulunda bir vali olarak gördüğümüz için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Şehrimize ve birbirimize sahip çıkarak, hep beraber anlam ifade ederiz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.