Başkan Büyükkılıç, mazbatasını aldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

Başkan Büyükkılıç, mazbatasını aldı
Yayınlama: 03.04.2024
0
A+
A-

Kayseri Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı ve İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Neslihan Aktemur Öztürk tarafından mazbatası takdim edildi.

Başkan Büyükkılıç, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Seçim kurulumuzun, kıymetli ekibimizin fedakarca yapmış olduğu çalışmalardan, avukat dostlarımızın yapıcı, katkı sağlayıcı desteklerinden dolayı teşekkür ederken, yargı personelimizin fedakarlığını da paylaşmak istiyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, mazbatasını aldı

Hep beraber koşmaya, koşturmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç, “Türkiyemizin, şehrimizin başının daha dik olması için çalışmalarımızın süreceğini ifade ediyorum. Değerli basınımızı da çok yorduk, hep beraber koştuk, koşturduk. Ayrıca Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanımıza ve kıymetli ekibine de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, mazbatasını aldı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.