Başkan Büyükkılıç, Kayserigaz’ın 20’nci yaşını kutladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Kayserigaz’ın 20’nci yılını kutlama programına katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Kayserigaz’ın 20’nci yaşını kutladı
Yayınlama: 06.12.2023
0
A+
A-

“Kayserigaz, gururumuz”

Programda davetlilere hitap eden Başkan Büyükkılıç, SOCAR ve Kayserigaz ile gurur duyduklarının altını çizerek, “Daha nice 20’li yıllara diye dua ediyoruz. Anlamlı ve önemli bir yaş. Kayserigaz bizim gururumuz.” dedi.

“Kayseri zenginlikler şehri, güzellikler şehri, hayırseverler şehri”

Kayseri’nin zenginlikler şehri olduğuna işaret eden Büyükkılıç, “SOCAR firmamızın Kayserigaz kuruluşu olarak kurallarıyla, prensipleriyle, kurumsal yapısıyla adeta gözde bir kuruluş. Bu güzel kuruluşta burasının bu anlamı kazanmasına katkılarınızdan dolayı aynı zamanda böyle bir kuruluşun da mensubu olduğunuzdan dolayı çalışan değerli mesai arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Kayseri zenginlikler şehri, güzellikler şehri, hayırseverler şehri.” diye konuştu.

“Kayseri’miz doğal gaza kavuşan ilk illerden birisi”

Kayseri’nin doğal gaza ilk kavuşan illerden biri olduğunu hatırlatan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2003-2023, 20 yıl diyoruz. 2000’li yıllarda biz Kayseri’mize doğal gazı getirmek için adeta çırpındık ama getirememiştik. Daha sonraki süreçte de AK Parti’mizin iktidara gelmesiyle birlikte Kayseri’miz doğal gaza kavuşan ilk illerden birisi oldu. Şimdi Felahiye, Özvatan’a gaz getirdiğimizi konuşuyoruz, 16 ilçemizde gaz olmasını konuşuyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.