Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu yıl 5 bin 82 öğrenciye hizmet veren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı’na katıldı.

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı’na katıldı
Yayınlama: 27.05.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki eğitim ve kursları ile kentin 6’ncı üniversitesi olarak nitelenen Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) etkin ve verimli bir eğitim-öğretim yılını tamamladı.

Öğrencilere yönelik akademik ders takviyeleri, sınavlara hazırlık kursları, etüt ve soru çözümleri, deneme sınavları, akıl oyunları, kulüp faaliyetleri, öğrenci koçluğu, yarışmalar, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle dopdolu 5 bin 82 öğrenciye hizmet verdiği bir eğitim öğretim dönemini geride bırakan KAYMEK, Gençlik Merkezleri Yıl Sonu Programı düzenledi.

Başkan Büyükkılıç, alanda kurulan KAYMEK stantlarını inceleyerek Teknofest’e katılacak projeler hakkında bilgiler aldı. 

Başkan Büyükkılıç, gençlerin değerlerine bağlı ve daha donanımlı bir şekilde yetişmesi için koşturduklarını kaydederek, “Değerlerine sahip çıkan, ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine ve inancına sahip çıkan siz sevgili gençlerimizin daha donanımlı, daha eğitimli, özgüven içerisinde yetişmesi için ekibimiz, gece demeden gündüz demeden koşturmakta. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de kütüphanelerimizle, müzelerimizle, sportif ve sosyal tesislerimizle hem merkezde hem taşrada, 16 ilçemizde KAYMEK vasıtasıyla oradaki insanların donanımlı olması için bu fırsatlardan yararlanması için koşturuyoruz.” şeklinde konuştu.

KAYMEK Gençlik Merkezleri, 2023-2024 eğitim – öğretim yılında YKS hazırlıkta bin 40, LGS hazırlıkta bin öğrenciye, toplamda ise 5 bin 82 öğrenciye hizmet verdi.

Kurslarda, akademik ders takviyeleri, sınavlara hazırlık kursları, etüt ve soru çözümleri,  deneme sınavları, akıl oyunları, kulüp faaliyetleri, ödev evi hizmeti, öğrenci koçluğu, yarışmalar, seminerler, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.