Başkan Büyükkılıç: Develi ilçemize 9 milyon 882 bin TL’lik altyapı yatırımı yapıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Develi ilçesinde 9 milyon 882 bin TL’lik maliyet ile altyapı yatırımı gerçekleştirildiğini kaydetti.

Başkan Büyükkılıç: Develi ilçemize 9 milyon 882 bin TL’lik altyapı yatırımı yapıyoruz
Yayınlama: 28.03.2024
2
A+
A-

Başkan Büyükkılıç, KASKİ ile birlikte başta Develi olmak üzere şehrin diğer bölgelerindeki altyapı çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Tüm ilçelerimizde altyapımızı yeniden revize ediyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha modern bir altyapı için tüm ilçelerde mevcut yapıları revize ettiklerini belirterek, hedeflerinin daha yaşanabilir ortamlar oluşturmak olduğunu ifade etti.

KASKİ’nin kent merkezi ve ilçelerde içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerini aksatmadan yürüttüğünü belirten Başkan Büyükkılıç şunları dile getirdi:

“Develi ilçemize bağlı Zile Mahallesi’nde 9 milyon 882 bin TL (KDV dahil) maliyet ile yeni nesil malzemeler kullanarak kanalizasyon hatları, foseptik yapısı, doğal arıtma tesisi ve deşarj hattı yapımı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın rahatsızlığının giderilmesi ve ayrıca yapılacak olan doğal arıtma tesisi ile birlikte atık suyun çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi sağlanacak. İhtiyaç önceliğine göre tüm ilçelerimizde altyapı ile ilgili çalışmalarımızı aynı hassasiyetle sürdüreceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.