Başkan Büyükkılıç, asfalt yenileme çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentin önemli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracın geçiş yaptığı Erkilet Bulvarı’ndaki 15 milyon TL maliyetli asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, asfalt yenileme çalışmalarını inceledi
Yayınlama: 07.12.2023
6
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konforunu arttıracak ve sürücülere daha güvenli ulaşım imkanı tanıyacak yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kentin önemli ana arterlerinden biri olan ve gün içerisinde binlerce aracın geçiş yaptığı Erkilet Bulvarı’nda ekonomik ömrünü tamamlayan asfalt kaplamalar sökülerek, yenilenmesi için çalışmalara başlandı.

7/24 yol çalışmaları devam ediyor

Büyükşehir belediyesi tarafından şehir merkezine geliş yönünde Ayancık Caddesi’nden, Bekir Yıldız Bulvarı arası yenilenecek şekilde planlamalar yapıldı. Mevsim şartlarının asfalt yapımına elverişli olduğu sürece çalışmalar hız kesmeden sürdürülecek.

Büyükşehir belediyesi ekiplerince yapılan çalışma kapsamında yolun tespit edilen kesimlerindeki asfalt kaplamalar asfalt kazıma makineleri ile kazınmakta, kazılan asfalt tali yollar ve kırsal bölgelerde kullanılarak geri dönüşümü sağlanıyor. Kazı işlemi sonrası yol sathı asfalt yapımına uygun hale getirilmekte ve sıcak asfalt yapımı gerçekleştiriliyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.