Başkan Büyükkılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında çocuklarla birlikte yer aldı.

Başkan Büyükkılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı
Yayınlama: 23.04.2024
0
A+
A-

Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, hayırsever iş insanı Osman Ulubaş, çocuklar ve velilerin katılımıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Osman Ulubaş Melikgazi Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte yer aldı. 

Program kapsamında çocuklar ellerinde Türk bayrakları eşliğinde şiir okudu, marşlar söyleyip, dans ve halk oyunu gösterileri yaptı.

Tek tek çocukların bayramını kutlayan Büyükkılıç, “Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyada ilk ve tek bayram olan 23 Nisan’da, geleceğimizin teminatı, göz bebeğimiz çocuklarımızla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladık. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104’üncü yıl dönümü de kutlu olsun” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.