Başkan Bozbey: Muhtarlığın önemini fark etmeliyiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 17 ilçede göreve seçilen muhtarlarla ”Talep Yönetim Uygulaması’” eğitiminde buluştu.

Başkan Bozbey: Muhtarlığın önemini fark etmeliyiz
Yayınlama: 10.05.2024
1
A+
A-

Son yerel seçimlerin ardından görevini sürdüren ve ilk kez seçilen muhtarlara yönelik Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ''Talep Yönetim Uygulaması'' eğitimi verildi.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki programda, vatandaşların taleplerinin hızlıca karşılanması ve sorunlarına anında çözüm üretilmesi amacıyla büyükşehir belediyesi yöneticileri tarafından muhtarlara bilgi verildi.

Eğitim toplantısında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşların mahallelerinde güvenli ve huzurlu bir biçimde yaşamalarını sağlamanın önemli olduğunu söyledi.

Kent yönetiminde muhtarların proje ve önerilerinin dikkate alınacağını belirten Başkan Mustafa Bozbey, “Muhtarlık hizmetleri çok önemli hizmetler. Muhtar, köyünün veya mahallenin her şeyidir. En ufak bir şey olduğunda muhtarın kapısı çalınır. Muhtarlığın önemini fark etmeliyiz. Mahalle halkını yapacağımız iş ve onlara sunacağımız farklı hizmetlerle mutlu etmeliyiz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, konuşmasının ardından yeni seçilen muhtarlara rozetlerini takdim etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.