Başkan Aydın, esnaf buluşmalarını sürdürdü

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, esnaf vatandaşlarla buluşma toplantılarını sürdürüyor.

Başkan Aydın, esnaf buluşmalarını sürdürdü
Yayınlama: 11.10.2023
0
A+
A-

 Başkan Bekir Aydın, bu kez Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi'nde üye olarak faaliyet gösteren nakliyeci esnafıyla bir araya geldi. Kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilen buluşma programı, taşıyıcılar kooperatifinde düzenlendi. Buluşmaya Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Korkmaz ve Erkan İnce, İlgili Belediye Birim Müdürleri, Kooperatif Başkanı Ahmet Faruk Güney ve Taşıyıcılar Kooperatifi Üyeleri katıldı.

Buluşma sırasında nakliyeci esnaf, sorunlarını ve önerilerini Belediye Başkanı Bekir Aydın'a ileterek, çözüm konusunda fikir alışverişinde bulundu. Bu tür etkinliklerle esnafın sorunlarını daha yakından takip eden Başkan Aydın, Orhangazi hakkında fikir alışverişi yapmanın yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla doğrudan bir ilişki kurmayı hedefliyor.

Bekir Aydın'ın başkanlığındaki Orhangazi Belediyesi, esnaf buluşmalarını aktif bir şekilde sürdürerek, yerel ekonominin ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Aydın, esnaf ve vatandaşların sesini duymaya ve onların ihtiyaçlarına yanıt vermeye devam edeceğini belirtti.

 


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.