Başkan Aras, Akbelen köylülerini ağırladı

Akbelen köylüleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

Başkan Aras, Akbelen köylülerini ağırladı
Yayınlama: 26.04.2024
2
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Muğla'nın İkizköy Mahallesi'ne bağlı Akbelen mevkiinde maden için istimlak edilen alandaki ormanı beş yıldır savunan Akbelen köylüleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

İkizköy Muhtarı Nejla Işık ziyarette, “İkizköy Çevre Komitesinin aldığı kararla İkizköy muhtarlığına aday oldum ve hemşehrilerimizin desteği ile kazandık. Köyümüzü madene teslim etmeyeceğiz. Çünkü Akbelen ormanları Muğlamız, ülkemiz ve en önemlisi çocuklarımız için her şeyden daha değerli. Bugün ziyarette Ahmet başkanımıza Akbelen ormanlarının mis gibi havasında yetişen çam balını, polenini, verimli topraklarımızda yetişen buğday ve cevizimizle yaptığımız baklavamızı getirdik. Bu zenginliklerimizin, tatlarımızın, değerlerimizin yok olmaması için mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Akbelen köylülerinin ziyaretinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Akbelen mücadelesinin tüm Türkiye tarafından benimsendiğini, desteklendiğini söyledi ve Akbelen mücadelesinin neferlerinin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.