Başkan Altay’ın OICC temasları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı’nın (OICC) 15. Genel Kurulu ve 33. Yönetim Kurulu Toplantısı kapsamında şehre farklı ülkelerden belediye başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Altay’ın OICC temasları
Yayınlama: 16.05.2024
4
A+
A-

Dünya Belediyeler Birliği ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı’nın (OICC) 15. Genel Kurulu ve 33. Yönetim Kurulu Toplantısı dolayısıyla Konya’da bulunan farklı ülkelerin belediye başkanlarıyla temaslarda bulundu.

OICC’nin 15. Genel Kurulu ve 33. Yönetim Kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu genel oturumları, Teknik, Mali ve İdari Komite Toplantısı, Taslak Komitesi Toplantısı ve Bilim Kurulu toplantıları yapıldı.

Filistin El Halil Belediye Başkanı Tayseer Abu Sneineh, Filistin Ramallah Belediye Başkanı Issa Kassis, Libya Trablus Belediye Başkanı Riad Yamak, Pakistan İslamabad Belediyesi'ni temsilen Kamran Lashari, Ürdün Es-Salt Belediye Başkanı Muhammed Abdulkareem Alhyari, KKTC Tatlısu Belediye Başkanı A. Hayri Orçan ile görüşen Başkan Altay, kendilerini Konya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.