Başkan Altay, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası’nın açılışını gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası’nın açılışını gerçekleştirerek, esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Altay, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası’nın açılışını gerçekleştirdi
Yayınlama: 13.02.2024
0
A+
A-

Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte göreve geldikleri andan itibaren altyapısı tamamlanmış ilçeler, sosyal hayatın oluştuğu fiziki alanlar ile tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların gelirlerinin artırılması yönünde Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerine 3 temel hedef belirlediklerini söyledi.

“Çiftçilerimize birçok destekte bulunuyoruz”

Özellikle tarımla uğraşanların gelirlerinin artırılması konusunda Konya Büyükşehir Belediyesi olarak birçok destekte, eğitimde ve hizmette bulunduklarını anımsatan Başkan Altay, “Bununla birlikte AK Parti hükümetlerimizin Sayın Cumhurbaşkanımız nezdinde çiftçimize çok yoğun bir desteği var. Bu destekleri de İlçe Tarım Müdürlükleri vasıtasıyla çiftçilerimiz kullanıyor. Bakanlıkla yapmış olduğumuz protokol kapsamında İlçelerimizde İlçe Tarım Müdürlükleri binaları inşa ediyoruz. Birçok ilçede tamamlandı, açıldı. Bugün de hizmete başlayan Sarayönü İlçe Tarım Müdürlüğümüzün açılışını gerçekleştiriyoruz” dedi.

“En büyük destekçimiz belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız”

Yeni hizmet binasının çiftçilere ve Sarayönü’ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Altay, “Bundan sonra da tarımsal ve hayvansal üretimle uğraşan hemşerilerimizin gelirlerinin artırılması konusu çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Yeni Büyükşehir Yasası, ilçelerimizde çok hızlı bir fiziki değişiklik ortaya koydu. Özellikle altyapının tamamlanmasıyla ki doğalgaz da artık ilçelerimizde bir standart haline geldi.” değerlendirmesini yaptı.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.