Başkan Altay: “Çalışmalarımız Hataylılar tarafından takdirle karşılandı”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, depremde yıkılan ve Konya Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyonunu üstlendiği Habib-i Neccar Camii’nde devam eden çalışmaları inceledi.

Başkan Altay: “Çalışmalarımız Hataylılar tarafından takdirle karşılandı”
Yayınlama: 06.02.2024
2
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, depremin birinci yıl dönümünde Hatay Antakya’da düzenlenen anma programına katıldı.

Başkan Altay, depremde büyük zarar gören ve restorasyonu büyükşehir belediyesi tarafından yürütülen Habib-i Neccar Camii’nde incelemelerde bulundu. Başkan Altay, depremin yıl dönümünde Habib-i Neccar Camii’nin restorasyon çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Depremin olduğu 6 Şubat günü bölgeye geldiğini ve çok uzun süre Hatay’daki vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çok yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Altay, “Büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin 3 bin 500’e yakın personeli, bin 500’e yakın aracı bu süreçte görevlendirildi. 600’den fazla yardım TIR’ı buradaki insanların ihtiyacını gidermek için kullanıldı.” diye konuştu.

“Çalışmalarımız tüm Hataylılar tarafından takdirle karşılandı”

Başkan Altay, bu süreçte Konya ve Hatay arasında bir kardeşlik bağı oluşturduklarına değinerek, “Özellikle Konyalıların Hatay’daki vatandaşlarımızın problemlerini çözmek için gösterdiği hassasiyet, gayret, personelimizin buradaki tüm zor şartlara rağmen çalışma ve gayret azmi tüm Hataylılar tarafından yakından takip edildi ve takdirle karşılandı.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.