Başkan Aktaş, Mudanyalı kadınlarla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kadınlar Günü dolasıyla Mudanyalı ve Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kadınlarla bir araya geldi.

Başkan Aktaş, Mudanyalı kadınlarla buluştu
Yayınlama: 07.03.2024
0
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanyalı ve Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kadınlarla bir araya gelerek mevcut işleriyle yetinmeyip kendini geliştirme adına halk eğitim merkezi kurslarına katılan kadınları kutladı.

Başkan Aktaş, özellikle sanat ve meslek kurslarına kadınların daha fazla ilgi gösterdiğini belirterek, “İnsanın kendisini yetiştirmek için gayret içerisinde olması çok güzel bir durum. Bu imkanı sağlayan devletimize, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve eğitmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Anneliğin veya kadınlığın değeri senede bir gün kutlamakla anlaşılmaz. Babasını erken kaybeden birisi olarak annemle büyümüş birisiyim. Annemin benim için döktüğü gözyaşlarıyla hayata tutundum ve okudum. Nasihatlerini her zaman dinledim. Kadın annedir, eştir, hayat arkadaşıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bu kapsamda düşünmeliyiz” dedi.

 Halk Eğitim Merkezi'ni de gezen Başkan Aktaş ve beraberindekiler, eğitim gören kadınlarla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.