‘Balina’ yeni tarihleriyle Zorlu PSM’de

Zorlu PSM (Performans Sanatları Merkezi), Craft, ve Freestage ortak prodüksiyonuyla sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak olan ‘Balina’nın 2 Kasım akşamı gösteriminin biletleri tükendi.

‘Balina’ yeni tarihleriyle Zorlu PSM’de
Yayınlama: 05.10.2023
3
A+
A-

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla 2 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’ne taşınıyor.  Provaları devam ederken prömiyer biletleri hızlıca tükenen Balina 12 ve 16 Kasım’da tiyatroseverlerle buluşacak.

‘Balina’ yeni tarihleriyle Zorlu PSM’de

Bir baba-kızın yaşam ile ölüm arasındaki kısacık karşılaşması olan ‘Balina’, Kia, URBAN Care ve Estee Lauder’in katkılarıyla 2 Kasım akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde prömiyerini gerçekleştirecek.

Bilet fiyatları şu şekilde:

1. Kategori – 645,00 TL

2. Kategori – 535,00 TL

3. Kategori – 425,00 TL

Öğrenci – 195,00 TL


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.