Bakırköy’de “Deprem Güvenli Kent: Bakırköy” paneli düzenlenecek

Bakırköy Belediyesi tarafından ‘Deprem Güvenli Kent: Bakırköy’ paneli düzenlenecek. Panelde deprem ve afet yönetimi, kentsel dönüşüm ve planlama politikaları konuşulacak.

Bakırköy’de “Deprem Güvenli Kent: Bakırköy” paneli düzenlenecek
Yayınlama: 16.08.2024
0
A+
A-

Bakırköy Belediyesi tarafından olası İstanbul depreminde ilçedeki risklerin azaltılması için önlemlerin konuşulacağı Deprem Güvenli Kent: Bakırköy paneli düzenlenecek.

Bakırköy Belediyesi konferans salonunda düzenlenecek panelin açılış konuşmasını Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu yapacak. 2 oturum şeklinde yapılacak panelin ilk oturumunda deprem ve afet yönetimi, ikinci oturumunda ise kentsel dönüşüm ve planlama politikaları ele alınacak.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Nurcan Meral Özer, jeofizik mühendisi Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Murat Yün, Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Alper Ünlü, Şehir Plancısı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu’nun da katılacağı panelde deprem bilincinin artırılması ele alınacak. 18 Ağustos Pazar günü düzenlenecek olan panel 10.30’da başlayacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.