Bakan Yumaklı, Azerbaycan’da görüşmelerini sürdürüyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bakan Yumaklı, Azerbaycan’da görüşmelerini sürdürüyor
Yayınlama: 27.09.2023
5
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı kapsamında Azerbaycan Fevkalade Haller Bakanı Kemaleddin Haydarov, Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Muhtar Babayev ve Azerbaycan Su Kaynakları Kurumu Başkanı Zaur Mikayılov ile bir araya geldi.

Bakan Yumaklı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Bakü programımız kapsamındaki görüşmelerimize devam ediyoruz. Azerbaycan Fevkalade Haller Bakanı Sayın Kemaleddin Haydarov ile orman yangınları ve diğer olağanüstü durumlardaki iş birliğimizi değerlendirip koordinasyon merkezinde incelemelerde bulunduk.

Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sayın Muhtar Babayev ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ekolojik konulardaki ortak hassasiyetlerimizi değerlendirerek iş birliği yapabileceğimiz projelere ilişkin istişarelerde bulunduk.

Azerbaycan Su Kaynakları Kurumu Başkanı Sayın Zaur Mikayılov ile bir araya geldik. Su alanında iş birliklerimizi değerlendirirken, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi öncülüğünde başlattığımız Su Verimliliği projemizin ülkelerimiz ve gelecek için önemine değindik.”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.