Bakan Yerlikaya’dan “10 Ocak İdareciler Günü” mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bakan Yerlikaya’dan “10 Ocak İdareciler Günü” mesajı
Yayınlama: 10.01.2024
6
A+
A-

Bakan Yerlikaya, medeniyetin harcında, toplumsal barış ve adalet tesisinde, kamu düzeninin korunmasında, her bir vatandaşın anayasal haklarından yararlanmasında, idarecilere büyük görev ve sorumlulukları düştüğünü belirterek, “Bu görevin esasını, ‘halka hizmet, hakka hizmettir.’ anlayışı oluşturmaktadır. Vatan sathında görev yapan tüm idarecilerimiz, böyle yüksek bir sorumluluğu, böyle aziz bir emaneti üstlenmektir.” ifadesini kullandı.

Vatana ve millete hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşayan tüm idarecilerle  “Büyük ve Güçlü Türkiye” hedefi için gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını kaydeden Bakan Yerlikaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin her köşesinde devletimize, milletimize hizmet etme şerefine nail olan kıymetli valilerimizin, mülki idare amirlerimizin, emekli olan mülki idare amirlerimiz ve tüm idarecilerimizin, 10 Ocak İdareciler Günü’nü canı gönülden tebrik ediyorum. Ebediyete irtihal eden tüm valilerimize, kaymakamlarımıza ve tüm idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.