Bakan Yerlikaya: “Kahramanlarımızla biz iftihar ediyoruz gurur duyuyoruz”

FATMA ELİF BEYHAN – 02.10.2023 – HİBYA – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da gerçekleştirilen saldırı sonrası hastanede tedavi gören polis memurlarını ziyaret etti. Bakan Yerlikaya ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya: “Kahramanlarımızla biz iftihar ediyoruz gurur duyuyoruz”
Yayınlama: 02.10.2023
2
A+
A-

Bakan Yerlikaya'nın konuşmasından satır başları şöyle:

“Morali iyi kendini çok iyi hissediyor. Gayet neşeli bütün arkadaşlarına selamlarını iletti ama ona bir sürpriz hazırladık. Sayın Cumhurbaşkanımız telefonla bağlandı. Cumhurbaşkanımızla görüştü, Cumhurbaşkanımız kendisine şifalar ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Alim tabii son derece gurur duydu. Ailesi ile görüştük. Annesi babası eşi bütün aile orada onlar çok mutlular.

Ardından Erkan kardeşimizin yanına geçtik. Onun da bütün akrabaları yanında herkes moral veriyor. Bugün küçük bir operasyon geçirdi gayet başarılı olduğunu öğrendik. Onun da morali çok iyi. Kahramanlarımızla biz iftihar ediyoruz gurur duyuyoruz. İçişleri ailemizin herbiri ülkemizdeki vatandaşlarımızın herbiri onlarla gurur duyuyor. Sadece Alimimiz sadece Erkanımız değil onlarla birlikte o gün hain alçak teröristlerin saldırı girişiminde bulunduğu noktada o girişimi akamete uğratan bütün arkadaşları yürekten tebrik ediyoruz. Başhekimimiz buradaki ilgili sağlık çalışanlarımızın herbirisine ben buradan teşekkür ediyorum. Çok ilgileniyorlar.

Bugün sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ve milletvekillerimiz ile birlikte Kayseri Develi’deydik. Şehit Mikail kardeşimizin cenazesindeydik. Acımız büyük başımız sağ olsun mekanı cennet olsun. Rabbim öncelikle annesini babasını ve kıymetli eşini ve yetim yavrusunu cennette cem eylesin diyoruz.

Alçak hain terör hiçbir zaman başarılı olamayacak. Son çırpınışları her noktada yurt içinde ve yurt dışında Savunma Bakanlığımız, İçişler Bakanlığımız, Milli İstihbarat Teşkilatımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığıyla, cesareti ve azmiyle onlara dünyayı dar ediyoruz, dar etmeye de devam edeceğiz.

Süreç içerisinde arkadaşlarımız bugün DNA testi sonucunda netleşen o hain teröristin kimliğini paylaştık. Şundan emin olun netleşen her bilgiyi anında sizlerle paylaşacağız. Dolayısıyla bu çalışmalar devam ediyor. Bu menfur saldırı girişimi akamete uğratıldıktan sonra İçişleri ailemize bizzat gelen telefon açan geçmiş olsun dileklerinde bulunan kahramanlarımızı tebrik eden bütün arkadaşlarımıza mesai arkadaşlarımıza aynı zamanda aziz milletimize de ben yürekten teşekkür ediyorum. Aziz milletimizin duaları bizimle olduğu müddetçe Allahın izni ile hiçbir zaman güvenlik güçlerimiz sıkıntı çekmeyecekler her zaman onları gururlandırmaya devam edecek.”


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.