Bakan Uraloğlu, Erzincana ziyaret gerçekleştirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi programlara katılmak ve ziyarette bulunmak üzere Erzincan’a gitti.

Bakan Uraloğlu, Erzincana ziyaret gerçekleştirdi
Yayınlama: 24.10.2023
2
A+
A-

Uraloğlu, Erzincan'ın Refahiye ve İliç ilçeleri arasında yapılan 5 bin 222 metre uzunluğundaki Sünebeli Tüneli'nin ışık görme törenine katıldı.

Yüzde 100  yerli ve millî kaynaklar kullanarak Türk mühendis ve işçileri tarafından inşa edilmekte olan Sünebeli Tüneli ile kesintisiz, güvenli ulaşım sağlandığına dikkat çeken Uraloğlu, “Hizmete girdiğinde bulunduğu güzergâha konfor katacak olan tünel ile kış mevsiminin zorlu yolculuk şartlarını ortadan kaldırıyoruz. Yüzde yüz yerli ve millî kaynaklar kullanarak Türk mühendis ve işçileri tarafından inşa edilmekte olan Sünebeli Tüneli ile kesintisiz, güvenli ulaşımı sağlıyoruz.” ifadesini kullandı.

Binali Yıldırım ile  Sünebeli Tüneli ve Refahiye – Kuruçay – İliç Devlet Yolu’nda incelemelerde bulunan Bakan Uraloğlu, “Erzincan’a hizmet için dağları delip uzakları yakınlaştırıyoruz.” dedi.

Uraloğlu Erzincan ziyaretinde Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'yu ziyaret ederek yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ardından  AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve teşkilatı mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Uraloğlu, “Can Erzincan’da yeni zaferler kazanacağımıza yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.