Bakan Tekin, Tekirdağ’da ziyaretlerine devam ediyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bakan Tekin, Tekirdağ’da ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlama: 13.10.2023
2
A+
A-

Bakan Tekin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, milletvekilleri, belediye başkanları, ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilatıyla bir araya geldiklerini ve istişarelerde bulunduklarını belirterek, misafirperverlikleri için başta İl Başkanı Ali Gümüş olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılı için durmadan, yorulmadan hep birlikte mücadele edeceklerini vurgulayan Bakan Tekin, “İnşallah Tekirdağ’da teşkilatımızla birlikte daha nice başarılara imza atacağız.” dedi.

Bakan Tekin, Tekirdağ programına MHP İl Başkanlığı ziyaretiyle devam ettiklerine değinerek, “Parti teşkilatının saygıdeğer mensuplarıyla bir araya gelerek hasbihal ettik. Bizleri ağırlayan başta İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” ifadesini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.