Bakan Tekin, Kırıkkale programı kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kırıkkale ziyareti kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nı ve Kırıkkale’de Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Bakan Tekin, Kırıkkale programı kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor
Yayınlama: 12.10.2023
0
A+
A-

Bakan Tekin, Kırıkkale ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.  Bakan Tekin, Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.

Ardından Bakan Tekin, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Milletvekili Mustafa Kaplan ve il/ilçe yöneticileriyle görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeler sonrası Bakan Tekin, “Gençlik Kollarından ana kademeye teşkilatımızın tüm kademelerinde görev alan; Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Türkiye Yüzyılı hedefiyle, heyecan ve samimiyetle çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Bakan Tekin, Kırıkkale’de Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek meslektaşları ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerle eğitime dair fikir alış verişinde bulunduktan sonra Milli Eğitim Bakanı Tekin, şunları kaydetti:

“Öğrencilerimizin neşeleri neşemiz, gülümsemeleri aydınlığımız oldu. Sıcacık kalpleri ve bitmek bilmeyen enerjileri ile enerjimize enerji kattılar. Misafirperverliklerinden ötürü öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.”


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.