Bakan Tekin, Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’ne katıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’ne katıldı.

Bakan Tekin, Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’ne katıldı
Yayınlama: 01.12.2023
3
A+
A-

Bakan Tekin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’ne katıldı.  

Bakanlık olarak en büyük servetin; genç, yetişmiş insan gücü olduğunu belirten Bakan Tekin, “En büyük gayemiz ise her bir çocuğumuzun ihtiyaç duyduğu kaliteli eğitime erişim imkanını artırmaktır. Bu bilinçle özel eğitim hizmetlerinin niteliğini yükseltmek, özel eğitime ihtiyaç duyan yavrularımızı toplumsal yaşama uyumlarını güçlendirerek bir üst öğrenime hazırlamak ve meslek alanlarında üretken bireyler yetiştirmek için birçok çalışma yürütüyoruz. Tüm bu çalışmaları hakkaniyet zemininde hiçbir farklılık gözetmeden insani ve vicdani görevimiz addederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’nin daha sorumlu, bilinçli ve duyarlı bir tutum geliştirmesine vesile olmasını dileyen Bakan Tekin, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.