Bakan Kacır, Yunanistan’da Bakanlar Diyalog Toplantısı’na katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yunanistan’ın Selanik şehrinde ,Beyond Uluslararası Teknoloji Fuarı kapsamında düzenlenen Bakanlar Diyalog Toplantısı’na katıldı.

Bakan Kacır, Yunanistan’da Bakanlar Diyalog Toplantısı’na katıldı
Yayınlama: 26.04.2024
4
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Yunanistan Dijital Yönetişim Bakanı Dimitris Papastergiou’nun daveti üzerine Selanik’te Beyond Uluslararası Teknoloji Fuarı çerçevesinde düzenlenen Bakanlar Diyalog Toplantısı’na katıldı.

Kacır, toplantıda küresel krizlerin yoğun olduğu bu dönemde, süreci Türkiye olarak yenilikçi teknolojileri geliştiren ve insanlık yararına dünya ile paylaşan bir ülke olma hedefiyle yürüttüklerini ifade ettiğini belirtti.

Papastergiou ile yaptığı ikili görüşmede aralık ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis liderliğinde gerçekleşen Türkiye-Yunanistan 5. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısında alınan kararların takibini yaparak, ülkeler arasında dijitalleşme, teknoloji girişimciliği ve yenilikçilik konularında iş birliği imkanlarını ele aldıklarına değinen Kacır, ayrıca fuarda yer alan firmaların stantlarını da ziyaret ettiklerini bildirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.