Bakan Işıkhan, Gaziantep’te ziyaretlerini sürdürüyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettikten sonra Gaziantep İş İnsanları Toplantısı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gaziantep OSB yetkilileriyle bir araya geldi.

Bakan Işıkhan, Gaziantep’te ziyaretlerini sürdürüyor
Yayınlama: 14.10.2023
1
A+
A-

Bakan Işıkhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek şehirde yapılan hizmetleri inceledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen kent genelindeki 40 bin öğretmene bisiklet dağıtım törenine katılan Bakan Işıkhan, “Spora ve sağlıklı bir hayata yönelik yapılan bu yatırımın örnek olması temennimizi paylaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve ekibine kıymetli çalışmaları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Işıkhan, Gaziantep İş İnsanları Toplantısı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gaziantep OSB yetkilileriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Işıkhan, sektör temsilcileri ile diyaloğa önem vererek Türkiye'nin kalkınması ve şehirlerin refahı için çalışmaya devam edileceğini belirtti.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.