Bakan Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında görüşmelerini sürdürüyor

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Bulgaristan Savunma Bakanı Todor Tagarev ve Romanya Savunma Bakan Yardımcısı Simona Cojocaru ile bir araya geldi. Ardından Bakan Güler, NATO Karargahında birinci gün oturumlarına katıldı.

Bakan Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında görüşmelerini sürdürüyor
Yayınlama: 11.10.2023
5
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bulunduğu NATO Karargahında, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ile bir araya geldi.

Görüşmede; ikili, bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ardından Bakan Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bulunduğu NATO Karargahında, Bulgaristan Savunma Bakanı Todor Tagarev ve Romanya Savunma Bakan Yardımcısı Simona Cojocaru ile bir araya geldi.

Toplantıda, Karadeniz'de deniz mayınlarıyla mücadeleyle ilgili birlikte çalışmaya yönelik “üçlü girişim” oluşturulması konusunda karar alındı.

Görüşmeler sonrasında Milli Savunma Bakanı Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bulunduğu NATO Karargahında birinci gün oturumlarına katıldı.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.