Bakan Ersoy, Riyad’da görüşmelerini sürdürüyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Turizm Günü 2023 Turizm ve Yeşil Yatırımlar konferansı kapsamında bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Ersoy, Riyad’da görüşmelerini sürdürüyor
Yayınlama: 27.09.2023
6
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Bahreyn Endüstri ve Ticaret Bakanı, Turizm Bakan Vekili Abdulla Bin Adel Fakhro, Suudi Arabistan Turizm Bakanı Ahmed Al-Khateeb ve Katar Turizm Başkan Yardımcısı Saad Al-Kharji ile bir araya geldi.

Bakan Ersoy'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Bahreyn Endüstri ve Ticaret Bakanı, Turizm Bakan Vekili Sayın Abdulla Bin Adel Fakhro ile Riyad'da bir araya geldik. Ülkelerimiz arasındaki iş birliğini artırmak ve turizm alanında yeni fırsatlar oluşturmaya ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Bu verimli geçen görüşmenin, Türkiye ve Bahreyn arasındaki dostluğu daha da güçlendireceğine inanıyorum.

Suudi Arabistan Turizm Bakanı Sayın Ahmed Al-Khateeb ile bir araya gelerek turizm alanında yeni projeleri hayata geçirmek üzere atılacak adımları değerlendirdik. Nazik ev sahipliği için kendilerine teşekkür ederim.

Dost ve kardeş ülke Katar'ın Turizm Başkan Yardımcısı Sayın Saad Al-Kharji ile bir araya geldik. Kültürel bağlarımızı güçlendirmek ve turizm alanında daha fazla dayanışma oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalışarak, turizmde yeni başarılar elde edeceğiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.