Bakan Bolat, Ukrayna Başbakan Yardımcısı Kubrakov ile görüştü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu kapsamında Başbakan Yardımcısı ve Topluluklar, Bölgeler ve Altyapı Geliştirme Bakanı Oleksandr Kubrakov ile İstanbul’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Bolat, Ukrayna Başbakan Yardımcısı Kubrakov ile görüştü
Yayınlama: 31.01.2024
0
A+
A-

Bakan Bolat, Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu kapsamında Başbakan Yardımcısı ve Topluluklar, Bölgeler ve Altyapı Geliştirme Bakanı Oleksandr Kubrakov ile İstanbul’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Görüşmede, Ukrayna’nın yeniden inşasında Türkiye’nin rolünü ele aldıklarını ifade eden Bakan Bolat, “Türk müteahhitlerinin bugüne kadar dünyanın çeşitli bölgelerinde yürüttüğü başarılı projelerinden doğan tecrübemiz, Ukrayna’nın zarar görmüş altyapı ve üstyapısının yeniden inşası başta olmak üzere, iki ülke arasındaki iş birliğinin temel taşlarından birini teşkil edecek.” dedi.

Kubrakov ile ayrıca karşılıklı ticaret hacmi artırma ve iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri geliştirme konularında değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Bakan Bolat, “Kubrakov ile gerçekleştirdiğimiz bu verimli görüşmenin, Türkiye ve Ukrayna arasındaki ekonomik ve stratejik ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz.” açıklamasını yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.