Bakan Bolat, 4. Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nda görüşmelerini sürdürüyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 4. Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu kapsamında Afrika ülkelerinden Bakanlar, üst düzey temsilciler ve bölgesel kuruluşların yöneticileriyle ile bir araya geldi.

Bakan Bolat, 4. Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nda görüşmelerini sürdürüyor
Yayınlama: 12.10.2023
8
A+
A-

Bakan Bolat, 4. Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu kapsamında Afrika ülkelerinden Bakanlar, üst düzey temsilciler ve bölgesel kuruluşların yöneticileriyle ile bir araya geldi.

Bu Forumun Türkiye ve Afrika ülkeleri arasındaki iş birliğini daha ileri seviyeye taşıyacağını söyleyen Bakan Bolat, şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Afrika ile son 20 yılda derinleşen stratejik, ticari ve ekonomik ilişkilerimiz sayesinde, önümüzdeki dönemde de Afrika’yla birlikte yol almaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Afrika Birliği Dönem Başkanı Komorlar Birliği Cumhurbaşkanı Sayın Azali Assoumani’nin teşrifleriyle yarın kapanış töreni yapılacak olan bu iki günlük Forumun, Türkiye ve Afrika ülkeleri arasındaki iş birliğini daha ileri seviyelere taşımak için önemli bir platform olacağına inanıyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.