Bakan Bak’tan spor kulüplerine olimpiyat teşekkürü

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na 102 sporcu kazandıran 31 spor kulübüne teşekkür etti.

Bakan Bak’tan spor kulüplerine olimpiyat teşekkürü
Yayınlama: 22.07.2024
1
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na sporcu kazandıran spor kulüplerine teşekkürlerini iletti.

Bakan Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na en çok sporcu gönderen Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ederek “Olimpiyat kotası alan 102 sporcumuzun 27'si Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sporcusu. En fazla sporcu sayısıyla Türk sporuna büyük katkı sunan Fenerbahçe Spor Kulübünü tebrik ediyorum. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Enka Spor Kulübü de olimpiyatlara en çok sporcu kazandıran ilk üç kulübümüz arasında. Tüm kulüplerimizi, sporcularımızı, antrenörlerimizi, yöneticilerimizi ve emek veren tüm spor insanlarını kutluyor, kulüplerimizin başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakan Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına az bir süre kala heyecanlarının daha da arttığını belirterek, “Her sporcunun hayali olan olimpiyat, uluslararası en büyük spor organizasyonu.  Paris 2024 için büyük bir gurur ve umutlu bir bekleyiş içindeyiz. Hepsi birer cevher olan milli sporcularımız toplamda 18 branşta ter dökecek. Bayrağımızı layıkıyla temsil edecek olan 102 sporcumuza başarılar diliyor, daima destekçileri olduğumuzu hatırlatmak istiyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.