Bakan Bak, Gençlik Kampı başvurularının başladığını duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin farklı illerinde ücretsiz düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi başvurularının başladığını açıkladı.

Bakan Bak, Gençlik Kampı başvurularının başladığını duyurdu
Yayınlama: 16.05.2024
1
A+
A-

Bakanlığa bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce her yıl olduğu gibi 2024 yılında da gençlere yönelik olarak ücretsiz Yaz Gençlik Kampları düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, GSB Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi başvurularının başladığını duyurdu.

Bakan Bak yaptığı açıklamada, “Kamp ateşi yakmaya hazır mısınız gençler? Yeşile, maviye, spora ve eğlenceye doyacağınız Gençlik Kamplarımıza başvurular başladı. Başvurunuzu yapın, çantanızı hazırlayın. Ben de çayınızı içmeye geleceğim.” ifadelerini kullanarak 12-25 yaş arasındaki tüm gençleri başvuru yapmaya davet etti.

GSB Gençlik Kampları; 35 farklı şehirde bulunan 13’ü deniz ve 35’i doğa olmak üzere toplam 48 kamp alanında gençleri ağırlayacak.  12-15 yaş arasındaki gençlerin deniz kampına, 16-25 yaş arasındaki gençlerin ise doğa kampına katılabileceği GSB Gençlik Kampları’na başvurular 7 Haziran’da sona erecek. Kamp başvuruları internet adresinden yapılabilecek.

Bakan Bak, Gençlik Kampı başvurularının başladığını duyurdu


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.