Babacan: “Maaş ücretlerinin TÜİK rakamlarına göre belirlenmesi hak gaspıdır”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen haftalık değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Babacan: “Maaş ücretlerinin TÜİK rakamlarına göre belirlenmesi hak gaspıdır”
Yayınlama: 14.12.2023
0
A+
A-

Hakem Halil Umut Meler’e yönelik şiddeti kınayıp, lanetleyen Babacan, “Gündelik hayatın içinde her yerde karşımıza çıkan şiddetin futbol sahalarına yansıması gerçekten çok vahim. Sahalardaki şiddeti de şiddete davetiye çıkaran eylemleri de reddediyoruz.” dedi.

“Bu iktidar şiddeti beslemese, sahiplenmese ve göz yummasa şiddet büyür mü?”

Babacan, sahalardaki şiddeti de, şiddete davetiye çıkaran eylemleri de reddettiklerini dile getirerek, “Gereğinin yapılması ve sorumluların cezalandırılması için yetkileri göreve davet ediyoruz. Bu iktidar şiddeti beslemese, sahiplenmese ve göz yummasa; bu iktidar her olayda ayrımcılık yapmadan hızla adli gereklilikleri yerine getirse; şiddet büyür mü arkadaşlar?” ifadelerini kullandı.

“Maaş ücretlerinin TÜİK rakamlarına göre belirlenmesi hak gaspıdır”

Maaş ve ücret artışlarının makyajlı TÜİK rakamlarına göre belirlendiğini iddia eden Babacan, “Gerçek hayat pahalılığını yansıtmamaktadır. Bu ciddi bir hak gaspıdır. Bakın, hak gaspı bununla da bitmemektedir. Verilen maaş artışlarının bir kısmı da, vergi dilimleri sabit tutularak, çalışanlardan örtülü ek vergi alma yoluyla gasp edilmektedir.” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.