Atlas International güçlü hedefleriyle turizm sektöründe yolculuğuna başladı

Türkiye seyahat endüstrisinin yeni oyuncusu Atlas International Turizm A.Ş. ‘doğru fiyat, doğru ürün’ mottosu ve güçlü hedefleriyle çalışmalarına start verdi.

Atlas International güçlü hedefleriyle turizm sektöründe yolculuğuna başladı
Yayınlama: 14.05.2024
4
A+
A-

Turizm sektörüne yeni bir soluk getirme amacıyla yola çıkan Atlas International kuruluşunu tamamlayarak faaliyetlerine başladı. Tur operatörü kimliğiyle başta B2C seyahat acenteleri olmak üzere sektör profesyonellerine hizmet verecek olan Atlas International, DMC sektöründe de önde gelen markalar arasında olmayı hedefliyor. Şirket, ayrıca küresel iş birlikleri ile alanını genişletip ülke turizmine katma değer sağlamayı planlıyor.

Anlamı mitolojiden gücü deneyimden…

B2B seyahat acentelerine tur operatörü olarak hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Atlas International Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Şahin Ülgen, “Bu yolculukta her ne kadar sektörün yeni markası olsak da büyük bir deneyim ve heyecanla yola çıkıyoruz. Dünyanın pek çok noktasından operasyonlar yaparak bölgesel hizmet ağları oluşturacağız. Bilgili, tecrübeli ve güçlü bir ekip kurarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Özellikle outgoing ve incoming turizminde pazarın en iddialı çözüm ortağı olacağız. Partnerlerimize birçok destinasyonda uçaklı, uçaksız özel paketler sunmaya başladık. Atlas International her zaman doğru ürün, doğru fiyat yaklaşımıyla servis sağlayacak. Mitolojideki Atlas’ın dünyayı sırtında taşımasının verdiği görev bilinci gibi Atlas International da turizm sektöründe ciddiyet, disiplin ve büyük bir güçle paydaşlarına kaliteli hizmet sağlayacak” dedi. 

Tüm seyahat acentelerine eşitlik ilkesiyle yaklaştıklarını ve adil bir iş ortamı sağlamayı hedeflediklerini vurgulayan Ülgen, güven ve şeffaflığın altını çizerek şunları kaydetti:

“Markamızın sektörün beklentilerini karşılayacağını düşünüyorum. Hizmet politikalarımızı oluştururken turizmin duayen ismi Ali Onaran ve kıymetli büyüğüm Hakan Öksel’in fikirlerinden istifade ediyoruz. Bu vesileyle Atlas International’ın başta istihdam olmak üzere turizm ekonomisine büyük katkılar sunacağına kuşkum yok! Atlas’ın yolu açık olsun.” 

Atlas International Hakkında:

Turizm sektöründe 2024 yılı Nisan ayında kurulan Atlas International Turizm A.Ş, Türkiye ve dünyada B2C acentelere otobüslü ve uçaklı paket ürünleri sağlayan B2B bir tur operatörü olarak hizmet vermektedir. Atlas International aynı zamanda dünyanın birçok noktasında yer hizmeti, otobüs, rehber, otel gibi servisler sunmaktadır. Atlas DMC markasıyla destinasyon geliştirme faaliyetleri de yürüten şirket, outgoing ve incoming odaklı işleriyle öne çıkarken seyahat endüstrisinde ayrıcalıklı projelere imza atmayı hedefliyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.