ATİD, AKMAN’LA YOLA DEVAM EDİYOR

Anadolu Ankara Turizm İşletmecileri Derneği’nin (ATİD) 17. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Birol Akman yeniden başkan seçildi. Hedeflerinin Ankara ve Anadolu turizmini yeni rekorlara taşımak olduğunu belirten Akman, bu yıl derneğin 40. yıl dönümünü kutladıklarını hatırlatarak “40 yıl boyunca, Anadolu’nun eşsiz turizm potansiyelini keşfetmek ve Ankara’yı uluslararası turizm haritasında hak ettiği yere taşımak için azimle çalıştık” dedi.

ATİD, AKMAN’LA YOLA DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 01.05.2024
4
A+
A-

Elit Palas Hotel’de düzenlenen Genel Kurul, geniş bir katılımla gerçekleşti. Üyelerin sandık başına giderek oy kullanmasının ardından, tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Birol Akman yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kurulda konuşan Akman, şunları söyledi:

“Turizm sektörünün paydaşları olarak Bakanlığımızla iş birliği içerisinde, her geçen gün ülkemiz için daha büyük hayaller kuruyor, daha büyük hedefler belirliyor ve bu doğrultuda emin adımlarla yürüyoruz. Başarılarla dolu geçmişimiz, bizi geleceğe daha da büyük umutlarla bakmaya teşvik ediyor. Bu başarıların arkasında bize destek olan tüm paydaşlarımız ve üyelerimiz bulunuyor. Sizlerin kararlılığı, fedakarlığı ve katkıları, derneğimizin bugünlere gelmesinde ve gelecekteki hedeflerimize ulaşmamızda büyük önem taşıyor.”

Birol Akman başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Oğuzhan Altınel, Semih Kadir Yıldırım, Semih Zazaoğlu, Dursun Yılmaz, Cenk Aydoğan, Ali Cenk Yorulmaz, Alper Önel, Dilara Deniz, Turalp Sivri, Semih Demirci, Muharrem Eren, Murat Kodaman, Hakan Arslan, Sinem Dinlenmez, İbrahim Göğem ve Ufuk Öz yer aldı.

Kaynak: EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.