Ateş Serbest Faaliyeti, Ankara’da başlıyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ateş Serbest Faaliyeti’nin Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan General Nahit Şenoğul Atış ve Tatbikat Alanı’nda başladığını açıkladı.

Ateş Serbest Faaliyeti, Ankara’da başlıyor
Yayınlama: 13.10.2023
1
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamada Ateş Serbest-2023 Faaliyeti’nin Polatlı’da bulunan General Nahit Şenoğul Atış ve Tatbikat Alanı’nda başladığı bildirildi.

Açıklamada faaliyet ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ateş gücünün gösterilerek caydırıcılık sağlanması, envanterdeki silah ve sistemlerin tanıtılması, bunların ateş gücünün hedefteki etkisinin gösterilmesi, kuvvetler arası ateş desteğinin koordinasyonunun geliştirilmesi ve farklı sınıflara ait personelin diğer sınıflara ait silahları tanımasının sağlamasının amaçlandığı belirtildi.

Polatlı’da gerçekleştirilen Ateş Serbest Faaliyeti kapsamında savunma sanayi ürünlerinin yer aldığı serginin de yapıldığına değinilen açıklamada “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin geleceği olan kursiyer teğmenlerimiz ve askeri öğrencilerimiz de eğitim sahasındaki silah sistemlerini yerinde inceliyor.” denildi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.