ASO ile TTGV Arasında İş Birliği Anlaşması

Ankara Sanayi Odası ile Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Ankara’nın bölgesel sanayi sıralamasında yüksek ve ortak yüksek teknoloji alanlarında en çok yatırım yapılan bölge olduğunu belirten ASO Başkanı Ardıç, “TTGV ile imzaladığımız protokolle Ankara’daki firmaların teknolojik altyapıları güçlendirilecek ve inovasyon kapasiteleri artacak” dedi.

ASO ile TTGV Arasında İş Birliği Anlaşması
Yayınlama: 03.11.2023
17
A+
A-

Ankara Sanayi Odası (ASO) ile Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) arasında iş birliği anlaşması imzalandı. ASO Başkanı Seyit Ardıç ile TTGV Başkanı Değerhan Usluel arasında imzalanan iş birliği anlaşmasına göre; ASO üyesi sanayiciler, TTGV destek programlarından daha etkin biçimde yararlanacak, eğitim, tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecek.

ASO ile TTGV Arasında İş Birliği Anlaşması

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Ankara Sanayi Odası olarak, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi projeler geliştirmeyi ve rekabetçiliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Ankara’nın bölgesel sanayi sıralamasında yüksek ve ortak yüksek teknoloji alanlarında en çok yatırım yapılan bölge olduğunu belirten ASO Başkanı Ardıç, TTGV ile imzalanan anlaşma ile sanayicilerin teknolojik altyapılarının güçlendirileceğini ve inovasyon kapasitelerinin artacağını ifade etti. Başkan Ardıç,  “TTGV ile birlikte üyelerimizin teknoloji odaklı projelerine destek olacağız, Ar-Ge faaliyetlerini teşvik edeceğiz ve rekabet güçlerini artıracağız” dedi.

ASO ile TTGV Arasında İş Birliği Anlaşması

ASO ile TTGV arasında imzalanan protokole göre, Ankaralı sanayicilerin Vakfın destek programlarından daha etkin biçimde yararlanabilmesi için eğitim, tanıtım, bilgilendirme amaçlı etkinlikler düzenlenecek. Ulusal ve uluslararası destek programları kapsamında iklim değişikliği, dijital ve yeşil dönüşüm ve benzeri destek mekanizmalarında ortak projeler geliştirilecek. ASO üyesi firmalar, TTGV’nin sanayiye yönelik saha taraması ve danışmanlık desteği mekanizmalarından etkin şekilde faydalanacak.

ASO ile TTGV Arasında İş Birliği Anlaşması

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.