Ankara’da 3. Kadın Liderler Zirvesi gerçekleştirildi

Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde lider kadınlar “3. Kadın Liderler Zirvesi”nde yaklaşık 850 genç ile bir araya geldi.

Ankara’da 3. Kadın Liderler Zirvesi gerçekleştirildi
Yayınlama: 26.02.2024
1
A+
A-

Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde siyasetten sanata, sivil toplumdan girişimciliğe kadar, alanında lider kadınlar “3. Kadın Liderler Zirvesi”nde yaklaşık 850 genç ile buluştu.

Kadın liderler deneyim ve tecrübelerini paylaştı

Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda düzenlenen zirvede uzman kadın liderler, meslek yaşamlarında karşılaştıkları cinsiyet tabanlı zorlukları, zorlukları nasıl aştıklarını, gerçekleştirdikleri başarıları ve zorlandıkları noktalarla ilgili deneyim ve tecrübelerini paylaştı.

Zirve bünyesinde; sanayiden kamuya, eğitimden girişimciliğe kadar pek çok yelpazede konuşmacıyı ağırlayan Başkent Gençlik Meclisi, iş dünyasındaki cinsiyet eşitsizliğini ön plana çıkararak istihdam ve liderlik konusunda gençlere tavsiye olabilecek fikirlerin gün yüzüne çıkabileceği bir platform yaratılmasına öncülük etti.

Zirve; Gençlik Meclisi bünyesinde bulunan 26 Sivil Toplum kuruluşu (STK) ve Ankara’da bulunan üniversitelerden 260 öğrenci topluluğu, meclis çatısı altında bulunan binlerce genç paydaşın katkısı ile gerçekleştirildi.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.