ANKARA GAME JAM ’24: OYUN GELİŞTİRME MARATONU TEKNOPARK ANKARA'DA DEAVAM EDİYOR

İvedik OSB, 19-20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Türkiye oyun geliştirme tutkunlarını bölgenin inovasyon üssü Teknopark Ankara’da ağırlIyor.

ANKARA GAME JAM ’24: OYUN GELİŞTİRME MARATONU TEKNOPARK ANKARA'DA DEAVAM EDİYOR
Yayınlama: 20.04.2024
2
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen oyun geliştirici topluluklarından ÜNOG’un düzenlediği “ÜNOG Ankara Game Jam ’24”, Teknopark Ankara’da düzenlenen 48 saatlik bir oyun geliştirme maratonuyla renkli bir etkinlik olarak devam ediyor.

ÜNOG, Türkiye’deki bağımsız oyun geliştiricilerinin bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik ediyor.  2017 yılında kurulan topluluk, bugün 5.000’den fazla üyeye ev sahipliği yapıyor ve birçok başarılı projeye imza atıyor.

Teknopark Ankara’da düzenlenen “ÜNOG Ankara Game Jam”, oyun geliştiricilerin belirlenen tema etrafında bir araya gelerek sınırlı bir süre içinde oyunlar geliştirdiği bir maraton etkinliği olarak öne çıkıyor. Diğer game jam’lerden farklı olarak, katılımcıların rekabet yerine iş birliğini öne çıkarıldığı bu etkinlikte, herkesin birbirine yardım etmesi ve ortak problemleri çözme deneyimi tecrübe ediliyor.

ÜNOG Ankara Game Jam ’24, sadece sektör profesyonellerini değil, aynı zamanda üniversite öğrencilerinden yeni başlayanlara kadar geniş bir katılımcı kitlesini hedeflemektedir. Fiziksel alanda 200 kişiyle sınırlı tutulan etkinlik, Ankara ve çevresinden gelen geliştiricileri ağırlarken, aynı zamanda çevrim içi olarak da düzenlenerek Türkiye’nin dört bir yanındaki oyun geliştiricilerini buluşturmayı hedefleyen etkinlik Teknopark Ankara’da devam ediyor.

 

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.