Altun: Gün sonunda hakikatin gür sedası galip geliyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul’da düzenlenen “Bab-ı Ali Okulu: 21. Yüzyılda Dezenformasyon Tehdidi ve İletişim Stratejileri” programında konuştu.

Altun: Gün sonunda hakikatin gür sedası galip geliyor
Yayınlama: 24.05.2024
3
A+
A-

Altun’un konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Ne yazık ki ulusal ve uluslararası medya ve iletişim süreçlerine baktığımız zaman dezenformasyon ürünü haberlere, uydurulmuş haber içeriklerine rastlıyoruz. Bunu en son İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin vefatı sonrası yapılan dezenformasyonlarda gördük.

İran Cumhurbaşkanının vefatının üzerine daha önce de görevde olan başka ülke liderlerinin de vefatında yapıldığı gibi bir günlük yas ilan edildi. Kabine toplantısı sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız, bir günlük yas ilanını belirtti. Bunun akabinde bazı medya organlarında İran Cumhurbaşkanının vefatı için milli yas ilan edilirken, 6 Şubat depreminde milli yas ilan edilmediğine ilişkin yalan haberleri dolaşıma sokmaya başladı.

Tüm bu dezenformasyon yağmuruna rağmen ulusal ve uluslararası alanda hakikaten sesi kısılmasın, hakikatin sesi gür şekilde çıksın diye mücadele veriyoruz. Asla umudumuzu kaybetmiyoruz, umudumuzu büyütüyoruz. Hakikatperver insanların sayısını çoğaltmaya gayret ederek büyütüyoruz.

İsrail, Gazze’de 230 gündür işlediği suçları örtmek için dezenformasyonu bir silah olarak kullandı, kullanmaya da devam ediyor. 45 bin kadın, çocuk, yaşlıyı katleden İsrail, dezenformasyon bombardımanıyla hakikati de katletmeye çalıştı. Lakin biz bu İsrail’in dezenformasyon politikasına, stratejisine karşı çok güçlü bir şekilde mücadele verdik, vermeye de devam ediyoruz. Gün sonunda hakikatin gür sedası galip geliyor ve gelecek.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.