Akşener: “İnşallah 2028’de bu ülkeyi biz yöneteceğiz!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kütahya’da önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener: “İnşallah 2028’de bu ülkeyi biz yöneteceğiz!”
Yayınlama: 03.11.2023
0
A+
A-

Kütahya teşkilatıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi, ardından Alayunt Köyü’nü ziyaret etti. Teşkilat toplantısının öncesinde değerlendirmelerde bulunan Akşener, İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayını Ahmet Tekdemir olarak ilan etti.

“Sırtında yarası olmayan insanlardan oluşmuş bir siyasi yapıyız!”

Akşener, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni eleştirerek, “Bizim için seçmen velinimettir. Millet karşısında hazır olda durulan bir alandır. Milletimiz patrondur. İki durumda biz iki büklüm oluruz. Birisi Allah’ın huzurunda, birisi de milletimizin karşısında. Onun dışında ne korkarız ne tırsarız. Çünkü sırtında yarası olmayan insanlardan oluşmuş bir siyasi yapıyız. Bu tek adam sistemi; burada bahsettiğim kişiler değildir, burada bahsettiğim bu sistemdir. Bu sistem maalesef Türkiye’yi, devleti çürütmüş; milleti görülmeyen, milleti seçimden seçime hatırlanan, milletin sessini duymamak için her şeyin yapıldığı; israfın, yandaş kayırmanın, ahlaksızlığın diz boyu olduğu ve dinin içinin boşaltıldığı, inancımızın içinin boşaltıldığı büyük bir çürümüşlükle hangi ahlaksızlığı, kepazeliği, şerefsizliği yaparsa yapsın ifşa olduğunda da kimsenin rezil olmadığı bir ülke haline getirildik.” ifadelerini kullandı.

“Yarabbi bu ülkeyi yönetmeyi bizlere nasip eyle!”

Gittikçe derinleşen gelir dağılımına ve israf edilen harcamalara dikkat çeken Akşener; “Şimdi bir tehlikeye dikkat çekiyorum. Bu gelir dağıtımındaki adaletsizlik…Bir tarafın uçtuğu bir tarafın yerin dibine vardığı bu adaletsizlik. Gençler arasındaki bu uçurum… Sayın Erdoğan biz seninle en az 30 yıldır tanışırız. İtikatlı, Müslüman gençlik dediğin bu muydu? Pudra koklayan gençler miydi kardeşim? İlk defa ben şahsım için cenabı Allah’tan istiyorum. İki haftadır gördüklerimden, şahit olduklarımdan sonra da gençlerle ilgili öğrendiklerimden sonra geldiğim nokta şudur. Diyorum ki ya Rabbim bu ülkeyi yönetmeyi bizlere nasip eyle…İYİ Parti bu ülkeyi yönetirse bu ülke nefes alır, hukukun üstünlüğü gelir, harama el uzatanların o ellerini kırarız. Demokrasiyi getiri, adaleti getiririz” ifadelerini kullandı.

“İnşallah 2028’de bu ülkeyi biz yöneteceğiz!”

2024 yerel seçimlerine İYİ Parti olarak tek girdiklerini vurgulayan Akşener sözlerinin devamında, “Bugün yerel seçimlerden başlayarak bu ülkenin üçüncü bir seçeneğini, İYİ Parti’yi milletimizin tercihine sunmak üzere yeniden kuruluş ayarlarımıza döndük. Milletimize gerçekten ulaşabilirsek, kendimizi anlatabilirsek, iddia ediyorum aday olmuş arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu milletimizin tensipleriyle kazanacaklar. Hırsızlık yapmadan, yandaş kayırmadan, kendisini zenginleştirmeden, çalmadan, çırpmadan, sosyal belediyeciliği hayata geçirerek örnek olacak arkadaşlarımız. İnşallah 2028’de bu ülkeyi biz yöneteceğiz. İlk defa uzun aradan sonra bu ülkedeki yanlışlardan hesap sorulup, yamuklukların düzeltildiği bir döneme girilecek.” dedi.

“Bu ülke neredeyse kolombiya’ya dönüyor!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasını, “Sayın Erdoğan’a sesleniyorum, milletimizin sesi olarak sesleniyorum. Sayın Erdoğan bu gençleri gör kardeşim sen bu ülkenin Cumhurbaşkanısın, bu aradaki farkı gör, acayip pahalı arabaları alan babaların çocuklarının ne yaptığı gör. Okul önlerinde neler satılıyor gör. O babaların vergi verip vermediği gör, o babaların kokain işinde olup olmadığını gör. Dün gecekondudan çıkıp bugün kara para aklama işine çocuklarımızı da alet ederek Türkiye’yi bozan bu anlayışı gör ve ortadan kaldır. Sayın Erdoğan, Sayın Ali Yerlikaya iyi gidiyor, onun ellerini de sakın ola tutma. Çünkü bu ülke neredeyse Kolombiya’ya doğru dönüyor. Böyle bir şey olmaz. Kızlarımızın içinde bulunduğu şartları bir bilseniz. Hukuk da sensin, kuvvet de sensin. Madem bu tek adam sistemini talep ettin gereğini yap Erdoğan.” sözleriyle bitirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.